Бактриан Камила

Римски полжав

Градина полжав

Скорпија во Аризона

Американски видра

Египетски овошен лилјак

Коала

Царот Скорпија

Прстен-опашка лемур

Јагуар

Американски фламенко

Гепард

Мед пчела

Црвен кенгур

Синиот кит