Бактријанска камила

Римски Полжав

Градина полжав

Аризона Скорпион

Американски Вид

Египетски овошен лилјак

Коала

Император Шкорпион

Лемур

Јагуар

Американски фламенко

Гепард

Мед пчела

Црвениот кенгур

Синиот кит