Категорија: Тривијала

Trivia за опасни животни

Животните се убави и неверојатни суштества, но факт е дека не секој може да биде наш близок пријател. Тестирајте го своето знаење за најопасните животни на Земјата. Среќно!

Прочитајте повеќе

Insect Trivia

Куриозитети на инсектите. Овие животни се сметаат за милиони во природата. Ако знаете малку за нив, оваа минијатура ќе биде дел од торта за вас.

Прочитајте повеќе

Trivia за екологија

Нас и екологија. За човечкото суштество, од суштинско значење е да се има знаење за светот во кој живее и за начините на грижа за него. Дали знаете доволно?

Прочитајте повеќе

Птица Trivia

Што знаете за птиците ... дали го прифаќате предизвикот да го откриете? Решавање на trivia и проверете го вашето знаење за овие животни.

Прочитајте повеќе

Последни пораки

Следете нè на мрежата