Категорија: Растенија

Растенија

Најнови

Шеќерна трска

Изгледа како обична фабрика, но нејзината важност е огромна, бидејќи таму добивате скоро половина од шеќерот кој се комерцијализира во светот.Последни пораки

Следете нè на мрежата