Категорија: Растенија

Растенија

Последно

Киви

Чудно и вкусно. Киви е овошје природно на Кина и е многу богато со витамин Ц и има пријатен вкус. Важни факти за вашето растение, Actinidia deliciosa.Следете нè на мрежата